İngiltere Turist Vizesi

 

İngiltere Turist ve Ticari vizesi için gerekli belgeler

İNGİLİZCE  tercümeler TRUVA  tarafindan ÜCRETSİZ olarak yapılmaktadir!!!.

 

1-      İngiltere’de kalacağınız sürece geçerli olan pasaportunuz. (en az 6 ay geçerli) ve iki adet kimlik fotokopisi.

2-      Eğer varsa, eski pasaportlarınız veya numaraları

3-      İngiltere’de eğer otelde kalacak iseniz otel rezervasyonu. Akraba veya arkadas ziyaretinde bulunacak iseniz yanina gideceğiniz kişinin pasaport ve vize kopyası adres ve telefon bilgileri. Eğer İngiliz vatandaşı ise davetiye mektubu. Iş için gidecekseniz davet eden şirkete ait bilgiler ve davetiye mektubu.

4-      Öğrenci iseniz öğrenci belgeniz.

5-      Gelir durumunu gösterir belgeler; (Sizin ve / veya aile fertlerinizin)

·         Banka hesap cüzdanları - Banka hesap yazısı (içinde en az kalacağınız süre boyunca

masraflarınızı karşılayacak miktarda para bulunmalıdır ve güncel olmalıdır)

·         Tahvil hisse senedi portföy raporları

·         Emeklilik belgeleri,

·         Iş sahibi iseniz işyeri ile ilgili belgeler (vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil  gazetesi, faaliyet belgesi)

·         Eğer çalışıyorsanız, çalışmakta olduğunuza dair bir mektup ve son üç aylık maaş bordronuz.

Çalıstığınız iş yerinin vergi levhası, imza sirküleri ve sicil gazetesi.

·         Tapular ve Araba ruhsatı fotokopileri

·         Kira geliri varsa, kira kontratları ve banka dökümleri

·         Çiftçilik geliri varsa, çiftçilik belgesi

·         Anne/baba/büyükanne ve büyükbaba emeklilik gelir belgeleri

6-      Evli iseniz evlilik cüzdani

7-      Öğrenci olmayan adayların askerlik durumunu gösteren belge

8-       Anne ve babanizin açık doğum tarihi ve doğum yeri bilgilerini içeren nüfus kayıt örneği

 ( E-devletten barkotlu temin edilebilir)

9-      İkametgah belgesi (E-devletten barkotlu temin edilebilir)

 

 ** Danışmanlık ücretimiz için ofisimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. 

 

2019 Vize Başvuru Ücretleri

 

  • 6 aylık    - 127 Dolar