İngiltere Turist Vizesi

İngiltere Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler
 
1- İngiltere’de kalacağınız sürece geçerli olan pasaportunuz. (en az 1 yıl geçerli)
 
2- Eğer varsa, eski pasaportlarınız veya numaraları .
 
3- İngiltere’de eğer otelde kalacak iseniz otel rezervasyonu . Eğer Akraba veya arkadas ziyaretinde bulunacak iseniz yanina gideceğiniz kişinin pasaport ve vize kopyası adres ve telefon bilgileri. Eğer İngiliz vatandaşı ise davetiye mektubu.
 
4- Öğrenci iseniz öğrenci belgeniz.
 
5- Gelir durumunu gösterir belgeler; (Sizin ve / veya aile fertlerinizin)
 
-Banka hesap cüzdanları - Banka hesap yazısı (içinde en az kalacağınız süre boyunca
masraflarınızı karşılayacak miktarda para bulunmalıdır)
 
6-Tahvil hisse senedi portföy raporları
 
7-Imzalı işyeri yazısı ve Maaş Bordroları (iş yerinizin belgeleri, işyerinin imza sirküleri...)
 
9-Emeklilik belgeleri,
 
9-Iş sahibi iseniz işyeri ile ilgili belgeler (vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil  gazetesi, faaliyet belgesi)
 
10-Tapular ve Araba ruhsatı fotokopileri
 
11-Kira geliri varsa, kira kontratları ve banka dökümleri
 
12-Çiftçilik geliri varsa, çiftçilik belgesi
 
13-Anne/baba/büyükanne ve büyükbaba emeklilik gelir belgeleri
 
14- Eğer çalışıyorsanız, çalışmakta olduğunuza dair bir mektup ve son üç aylık maaş bordronuz. Çalıstığınız iş yerinin vergi levhası, imza sirküleri ve sicil gazetesi.
 
15- Evli iseniz evlilik cüzdani
 
16- Öğrenci olmayan adayların askerlik durumunu gösteren belge
 
17- Anne ve babanizin açık doğum tarihi ve doğum yeri bilgileri
 

2016 Vize Başvuru Ücretleri (Konsolosluğun kur sistemi nedeniyle değişiklik gösterebilir)

 

6 aylık    - 130 Dolar
2 yıllık     - 442 Dolar
5 yıllık     - 804 Dolar

 

                       
Pasaport , Eğitim Belgeleri(diploma-Sertifika vs)  Banka hesap cüzdanlari , çalışma belgeniz ve maaş bordrolarinin asılları yanınızda olmalı!!!)
 
 
İngiltere Turist vizesi hakkında detaylı bilgi için danışmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.
 
Tel: 0216 414 77 50
 e-mail : info@truva.com.tr